30.04.1991 ŠEDESÁTÁ OSMÁ ZÁBAVA - Jilemnice, KD :


Jestli čte čtenář naší kroniku opravdu pečlivě, pak mu určitě neuniklo, že hrajeme tento měsíc již pátou zábavu, což je v naší kapele rekord rekordů.No ale teď už za čarodějnicema do Jilemnice. Apáru stavíme v kulturáku v pár lidech, protože Milanoj se na Porostlici vysrala převodovka u auta a tak s Danem a Žakem přijíždějí až kolem šesté hodiny.

Jako největší umělci máme svojí šatnu, záchod a sprchu. Ale jako umělci lidoví dáváme stůl klasicky na podium, abychom byli co nejblíže našim "drahým" aparátům. 

 

V osm začínáme na pódiu, kde před námi hrály takový kapely jako Arakain, Framus 5 či Synkopy, vůbec první zábavu co se tady kdy konala. Lidi hned nastupujou na parket a vypadá to, že dneska bude pěkná palba. Skladba střídá skladbu, leje z nás jako z koní, ale je to vodvaz a nářez. Při "Mochomůrce červený" hází nějakej kriplíno na parket dělobuch a my končíme. Po chvíli pauzy, kdy Paša domlouvá přítomnému neznámému ve smyslu, že jestli chce střílet, tak může jít na vojnu, tam to podepsat a může střílet celej život. A od dělobuchů je pokoj. My pokračujeme a sál se zase hned vaří, je to dneska špička.
Před mixem máme prkno, který nám chrání kabely. Každou chvíli o něj někdo zakopne a dá si přes držku. Zajímavý je, že ty největší nalitiny si to pamatujou a zakopávaj většinou diskotéky, který nosej frňák nahoru. Bedy s Chlupem našli na balkóně bodový reflektor a tak se střídaj a neustále na nás svítěj zepředu, je nás pěkně vidět, my nevidíme nic. Přichází za náma klávesák z Bonesu, ale nikdo mu moc nevěnuje pozornost, u čehož se na konci zábavy nejvíc čílí Paša. O půlnoci je vyhlášená "Miss čarodějnice" a vyhrává našlapovací koště. Čarodějnice, která však měla nejvíc hlasů, spinká na stole sťatá jako pes. K večeři máme, a to pozor : řízek! Hraje se asi do čtvrt na dvě, balíme, hádáme se a odjíždíme do Pasek po měsíci vykládat.

Celou zábavu kluci nahrávali a to Dolby stereo. Prý tady ještě nehrála tak dobře ozvučená kapela a to ani profi.

A hodnocení : hráli jsme v tak perfektním sále, v jakým jsme ještě nehráli a myslím, že dost dobře. Lidí bylo přes 300 a až na závěrečnou hádku a 56 ukradenejch půllitrů to bylo jedničkový.


Zpět